Nezbytnosti májových večerů

26.4.2018 00:00   |   Tiskové zprávy
Už Karel Hynek Mácha měl o květnových večerech jasno – jsou zasvěcené lásce. A jak všichni dobře víme, láska prochází žaludkem.

BILLA

Zapomněli jste se na romantický večer vybavit? Nezoufejte, BILLA totiž připravila speciální výběr májových produktů, které nesmí chybět při večerním mlsání s partnerem či partnerkou nebo na prvních piknicích v přírodě.

BILLA Premium Kandované Amarena třešně v hořké čokoládě

Třešně k měsíci lásky neodmyslitelně patří. Vyzkoušejte je letos trochu netradičně a ochutnejte sladkost kandovaných třešní zabalenou do hořké čokolády z řady BILLA Premium, která potěší každý mlsný jazýček.

Obsah kakaové sušiny v čokoládě je min. 54 % a čokoláda se vyrábí z certifikovaného UTZ kakaa. UTZ je certifikační standard umožňující soulad s požadavky na pracovní podmínky, správnou zemědělskou praxi a soulad produkce s životním prostředím ze strany obchodníků k zákazníkům.

BILLA šlehačka ve spreji s mléčným tukem

Šlehačka ve spreji privátní značky BILLA je vyrobena ze smetany a má jemnou vanilkovou příchuť. Skvěle tak doplní sladké dezerty nebo čerstvé ovoce. Oblíbenou klasikou je její kombinace s jahodami.

Čerstvé jahody jsou známé pro své antioxidační účinky. Málokdo ví, že zároveň patří mezi velmi účinná přírodní afrodiziaka. Drobná semínka na jahodách totiž obsahují vysoké množství zinku, který ovlivňuje sexuální výkonnost.

Praktické balení BILLA šlehačky oceníte jak při přípravě pokrmů doma, tak při venkovních akcích. Obsah mléčného tuku je nejméně 17 %.

Višňovice z Lihovaru Lžín

Květnové večery bývají chladné, a proto je potřeba se pořádně zahřát. Lžínská Višňovice se vyrábí z nejzralejších a nejchutnějších českých višní.

Skrývá v sobě pikantní tóny ořechů a jader v kombinaci s výraznější nakyslou chutí. Tento gurmány oblíbený 50% destilát se zpracovává tradiční technologií dvojí destilace bez přídavku průmyslového lihu.

K dostání je v Regionálním regálu BILLA.

r



Tiskové zprávy

Vzkaz redakciMáte dotaz či připomínky?Napište vzkaz redakci